lördag 3 mars 2012

Lövli lördag.


Utan stress, utan mål, utan krav (och tyvärr utan kamera) har jag haft en riktigt bra dag. Elin är en av de finaste jag har och av diverse anledningar har vi inte kunnat ses på JÄTTElänge. Galet länge. Alldeles, alldeles för länge. Så lyckades vi äntligen få till en dejt bestående av en kort loppissväng (som blev rätt så jäkla lång och inköpsrik), en fika på tumanhand (som blev en mysig fyrklöver), julklappsutdelning (jag SA ju att det var längesen), en finfin pasta bolognaise (som på grund av köttfärsbrist blev en veggosås på tomat och morotsbas) och några timmars pyssel och prat.

Fyra nya layouter lyckades jag åstadkomma, till största delen byggda av mina nyfådda julklappar och Elins roliga diverselåda, så därför måste jag nu köra ett race med det som finns kvar att visa från FÖRRA gången jag pysslade.

Mycket nöje.



Resultatet av att kombinera två utmaningar. Dels "scrappa vadsomhelst på 30 minuter" och dels layoutlotteri där jag drog "brunt", "grönt", "spets/band" samt "charm".



En annan utmaning där jag skulle lifta någons LO. Denna gången var det Sandras.
Hela kedjan...kommer i en annan blogg snart. Tror jag.


Det är så konstigt. Jag scrappar ofta i nån slags terapisyfte, emellanåt saker jag själv tycker är rätt tufft att snacka om eller ens erkänna, men ändå är det den här typen av layouter som är svårast.
Sådana som handlar om känslor. Känslor till någon annan. Världens finaste Tuving till exempel...


Jag fick PRESENT av fintjejerna på träffen. I paketet låg bland annat den ostduk (eh, hette det så) och det flygplan jag genast häftade, kladdade, klibbade fast på den här layouten. Roligt att prova sådant man själv inte ens visste att man behövde. Tur nån annan hade koll...


Sådärja. Nu när allt det där är postat finns det fritt rum att blogga dagens alster när andan faller på.



3 kommentarer:

Elina

Fint fint fint! Älskar klock-charmen och vad är det för djur och siffror på andra layouten? De ser typ chablonade ut? Tokgillar sifferstämpeln på Tuvalayouten, har för mig att jag sett den hos Sandra (?) - varifrån kommer den? Och du, fotot har snygg placering, jag gillar verkligen att hela layouten strävar mot övre högra hörnet - lite ovanligt. Och den sista är så fin. Färgerna på ostduken är så härliga, blommorna ser coolt metalliga ut och bilden på dig passar så bra ihop med texten.

Tack för fin dag! Jag har diskat och städat undan i köket och stora rummet. Alla loppisfynden (utom det största!) är tvättade och fina. Imorgon blir det fotografering och bloggning av inköpen. Nu sova.

Linda

Haha. Klockcharmen snodde jag av Erica, tack så mycket! Djuren och de andra grejerna är diverse klistermärken som jag fäst försiktigt, sprayat över (med sprayen du fick idag, nu ser du en av anledningarna till att min är slut ;-)) och sedan tagit bort. Inspirerad av Sandra, som gjort typ samma sak fast med blandade bokstäver.

Sifferstämpeln är Sandras, Studio Calico såklart, blommorna ÄR coolt metalliga och så välanvända nu att jag faktiskt känner att kostnaden för dem var motiverad trots allt och...nu känns det jättemärkligt att jag scrappat exakt samma foto idag.

Jag har lite dåligt samvete för att jag glömde hjälpa till med bordet, som vanligt, hoppas Maria kommer förbi och flyttar imorgon.

Elina

Jag kom fram till att det var så du gjort när jag funderat en stund till. Jag kände igen giraffen.

Bordet är åter i köket, det är ju inte tungt.

Skicka en kommentar