måndag 14 juni 2010

betrakta DÅ ur vinkel av NU



Ännu en helg i utmaningspysslandets tecken. Eller töcken. Ytterligare tre utmaningslayouter. Två fattar jag inte om jag får lägga i bloggen så de får vänta men denna får jag iallafall visa upp. Den är gjord efter inspirationsbild och färgutmaning hos Scraplagret.






6 kommentarer:

JEN

Sketaläcker!! Vad har du använt för vit pennaaaaa? *den ständiga jakten* Är det såna där små filmremsor också? Coolers!

erica

Men fy fan vad snyggt...på ren svenska =) Och jag "behöver" verkligen de där filmremsorna känner jag, tillsammmans med smuts-stämplarna... jag skulle ha "behållt" dem när jag hade chansen mohahahaha!

Linda

Jen: Det är så roligt att få beröm av en idol, det är det. Pennan är en vanlig vit spritpenna med tunn spets. Förmodligen inte det minsta syrafri men det skiter jag i. Den funkar och fäster på allt. :-D

Erica: Tack som fan. Det är lätt att vara efterklok...men jag skulle snart behöva en ny burk med film...och ett till Timpastämpelset...så...tja. Det är lön snart va?

Elina

Jag behöver också filmrulle!

erica

Det är det ju faktiskt, för att inte tala om skattepengarna som dundrade in med buller och bång förra veckan haha...man kanske skulle ta och lägga en liten piställning =)

Linda

När man bor i Göteborg får man vara med och samshoppa, Elina!

Kanske det kanske, Erica. Fast... Nu råkade jag (och Elina) shoppa litelitegrann igår och även om jag ännu inte betalt det bör jag nog göra det inom kort. Och så var det ju Cuttlebugen. Och några dies till den. Från några olika ställen. Herregud. Ingen mer pysselshopping före lön alltså. :-D

Skicka en kommentar