torsdag 10 maj 2012

Grönt är skönt. Och slut.


Ja, herregud. Här händer det sannerligen inte mycket i pysselväg. För ett par veckor sedan var det dock halvanattenpyssel som gällde. Pärlpyssel, tro't eller ej. Nu är nästan alla mina gröna pärlor slut och karln jag tydligen valt att träffa lite mycket det senaste är testad. Halv två var klockan när vi hade pysslat klart och japp, han kan trä pärlor på ståltråd och skratta och ha roligt samtidigt. Bara en sån sak.

Bröllopsdukningsdekorationerna blev också väldigt fina, brudparet var nöjda och de kvinnliga gästerna var kreativa framemot kvällningen...Och jodå, gifta och lyckliga blev de också!Nu undrar jag om jag får lov att bryta mitt pärlköpstopp som har hållit i sig i över ett år tror jag. Regeln var att jag inte fick lov att köpa några fler pärlor förrän jag gjort 20 smycken. Nu har jag (om än i gott sällskap) gjort 40 servettsmycken. Räknas det? ;-)


6 kommentarer:

JEN

Klart det gör! Räknas :)) Och karltestet borde ju patenteras, haha! Tror du det kan funka retroaktivt? PÖSS, gött, nu vet jag att du är väl omhändertagen där borta - härligt!!

erica

Det räknas absolut =). Väldigt fina blev de!

Johanna

Ja det räknas förstås!
Jättefina och smart test!

Fina Fröken

Klart det räknas! Bra test också! He's a keeper, eller vad man nu brukar säga ;-).

Minns inte mitt nick..:-)

Det räknas. Ska vi åka till London och shoppa päslor? ;-D

Linda

Jag vet inte vem du är men ATT vi ska! ;-D

Skicka en kommentar