lördag 30 juli 2011

Ooops, jag pimpade!





tisdag 26 juli 2011

Vadå inte värd, vafan, älskar ni mig inte eller?


Tänkte väl det. Jag vill ha dom här. Från Coulson Macleod. Tack.




Jaja, jag gillar er också.

måndag 18 juli 2011

Isn't it ironic...


Just när jag bestämt mig för att äntligen ta tag i loppisfyndsfotograferingen som jag lovat Elina för flera veckor sedan börjar det ösregna... Och jag har glömt kameran hos en kompis.


onsdag 13 juli 2011

Tack brorsan!


Det där gjorde du tamejtusan finfint.


tisdag 5 juli 2011

Egobild och andras ungar...


Okej, jag fattar nu. Det där med att scrappa barn alltså. Man kan liksom inte säga annat än att de gör sig bra på bild...








Eller tja, det kan man kanske. Några av dem är hyggliga fotografer.


Resten låter jag nog vara osagt...

måndag 4 juli 2011

Inte långsam, tålmodig...


Det var faktiskt inte mycket mer än fem veckor sedan jag visade början på den här layouten. Och inte mer än fem veckor minus en dag sedan den blev klar. Och ni får redan se den!



Avancerat värre. Eller inte. Men väldigt, väldigt talande i sin ordlöshet... Ett fejkat leende säger mer än tusen ord. Minst.



söndag 3 juli 2011

Ojdå, Fina Fröken...


...halsbandsmagin funkade.



fredag 1 juli 2011

Född ledare!


På Fina Frökens blogg hittade jag ett litet personlighetstest... Jag älskar tester, allt ifrån "Passar ni ihop" i SerieStarlet (nån som minns den) till avancerade psykologiskt vetenskapliga flerdagstester. Fast det här var svårt, måste jag säga. Skitsvårt. Många av frågorna handlar om att välja mellan planering/spontanitet, fantasi/fakta eller känslor/logik. Ehhh. EHHH. Jag tror ärligt talat att det mest framträdande i min personlighet är min ovilja att välja. Innan testresultatet presenteras vill jag citera en av mina mesta idoler:

hur ska du nu ha det?
det är frågan jag helst undviker
jag förlorar min styrsel
får svindel lätt yrsel
tills all förmåga att välja sviker



Din personlighetstyp:
Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.


Jag vet inte jag. Men det känns ju bra att jag verkar valt rätt "karriär". Eller valt och valt, det blev mest så. Som vanligt. Vem vet, nästa år kanske jag är pokerproffs om det är det livet väljer åt mig...

(Och appropå det, ni har väl inte missat att InTreatment börjat gå på SVT igen? 25 minuter terapiTV varje kväll, det är inte fy skam det. Väl?)