tisdag 31 maj 2011

När jag ändå exponerar mig...



Jag har debuterat nu! (37:40)




onsdag 25 maj 2011

Shit, jag fastnade.


Jag brukar hålla mig borta från kameror. Från fel håll alltså. Jag trivs helt enkelt sjukt dåligt framför linsen och tenderar att bryta ihop om någon ändå fångar mig. Nu hittade jag mig själv i kortmakarbloggen, fullt beredd på att tårögd hetsmessa Elin och be henne radera mig, som det brukar vara.



Istället sitter jag bara här och tänker JÄVLAR vilka schyssta tuttar!


Disneypappret är också snyggt...

tisdag 24 maj 2011

Det blåser än.


Det innebär att jag har lite tid att visa halvnya layouter innan jag fotar de nynya. Mjapp.

Mina flickor.

Mina klasskamrater.

Mig.

söndag 22 maj 2011

Härligt illustrativt...


Härlig dag igår. Härlig hel helg faktiskt. Allrafinaste Jen (aka Långsamma scrapparen) har sovit bredvid mig och det är fan en ynnest att få ha henne på egen hand. Härligt.

Och så mara då, Kortmakarmara i Floda. Ett bord med Jen, Erica och Elina i ett rum fullt av härliga fruntimmer omgivna av härligheter och härliga kortmakarmänniskor. Nya Kortmakaren till exempel, Pernilla. Grymt roligt att träffa henne och hur sorgesamt det än är att Maria sålt butiken är jag superglad att det är just Pernilla som tagit över. Härlig tjej helt enkelt. Tio timmar härligt pysslande med kvittrande Saror och blomstrande Pernillior och vanvettigt (men härligt) mycket priser från grymma sponsorer. Själv kom jag hem med icke mindre än nio härliga embossingpulver från Sparkle N Sprinkle, haha. Dags att börja embossa igen kanske.

Nu ska jag sluta länka och bildblogga nåt istället. Lite av allt det härliga (höhö) som jag lyckades åstadkomma under gårdagens utmaningsscrappande.

Den här layouten tog mig...fyra timmar att göra. Då var jag i och för sig iväg en stund och loppisfyndade men ändå, vafan, så'n är ju inte jag. Nåväl. Jag tror jag gillar den. Utmaningskriterierna var att man skulle tänka "prickigt!" när man ser LOn samt att det skulle finnas något stämplat och något maskat på. Jag tänker iallafall prickigt.






Nästa layout gjorde jag på 25 minuter. Det var nämligen en snabbscrapputmaning som utlystes helt oförberett. Kriterierna var; svart, vitt och EN annan färg och stenhård deadline. Tro't eller ej, min huvudvärk renderade mig tre Hero Arts-stämplar eftersom den röstades fram som bäst. Kul att den kan vara till nån glädje...



Jodå, lite mer gjorde jag men det har blåst och regnat så jävligt idag att jag var tvungen att ge upp fotograferandet och pyssla lite mer istället. Det här ligger på pysselplatsen just nu och ser fram emot att bli klart...


Nu ska jag hålla tyst och skriva om psykologi och relationer istället. Härligt.