fredag 29 april 2011

Detta räknas visst som att jag pysslat!


Om någon skulle vara sugen på lite skönsång med svårt sväng efter demonstrationstågen...



onsdag 27 april 2011

En bruten cirkel.


Det verkar ju fruktansvärt fånigt att två bloggar länkar till varann, inser jag nu. Stackars er som måste suttit och klickat i cirkel hela dan. Bäst jag slänger in nåt annat...

På träffen uppåt landet för några veckor sedan fastnade jag själv i en loop. Jag kanske kommer ur det så småningom men till dess är det bara att vara glad över att turkost/gult/grått är en fantastiskt underbar kombo.



Jag är där!


Jag hinner inte blogga just nu, skolbussen väntar, men för er som längtat efter att se fler av de sneakpeakade layouterna från tidigare inlägg kan jag rekommendera den här länken.

onsdag 20 april 2011

Koko.


Igår stod jag på knä framför min klass, iklädd svart kroppsstrumpa och mumlade fula ord till xylofonkomp. Idag känns det helt rätt att blogga den här layouten...


söndag 17 april 2011

Bakåt och framåt.


Jag har haft pysselhelg igen. Lite kortare, lite närmre men lika fantastiskt mysigt fast på annat sätt. Kram och lugn och loppis och hemgjord pizza med salami. Och allrafinaste Elina som jag inte sett på så länge, alldeles för länge, aldrig mer så länge okej?

Nu är det för mörkt att fota riktigt men jag har en hel del att blogga nu...tro't eller ej.

Nåt åt det här hållet. Och nygamla skor.




To be continued...

torsdag 14 april 2011

Känslan vs Någon


Förutom den utmaning jag beskrev i föregående inlägg (där två av layouterna även är resultatet av 30-minuters snabbscrappningsäventyr, gissa gärna vilka två) bjöd träffen på en traditionsenlig inspirationsstafett. När turen den här gången kom till mig fick jag det (just då) tvivelaktiga nöjet att inspireras av en av Sandras layouter. Jag stirrade på den och kved. Flera gånger. Sedan satte jag mig ned och gjorde den LO jag just nu känner mig absolut mest nöjd med av de tolv jag åstadkom under helgen.



Jag förstår om den verkar märklig och obegriplig men för mig är den högst aktuell och viktig. Faktiskt.

tisdag 12 april 2011

1½ dygn, 12 layouter, mycket skratt, ägg i paprika och puffiga, prickiga hjärtan...


Det är så märkligt det där. Man väntar och längtar, man bokar biljetter och planerar, man packar och nojar, man kan inte bärga sig...och sedan säger det swich och så är det dags att packa upp igen och man fattar ingenting. Ett kortkort swich som innehåller mer energipåfyllning än något annat, så mycket man vill lagra och spara och leva på länge, ett sådant obeskrivligt lugn av att bara få lov att vara sig själv trots att självet inte är som man vill.

Pysselträff med de bästa. Tack.

En av helgens utmaningar bestod av tre frågor. Inget i övrigt, inga regler, inga krav. Bara tre enkla, skitsvåra frågor.

Who do you want to be? Where do you want to go? What do you want to accomplish?

Här är mina svar. Eller tja. Tolkningar av temana. Vad man nu ska kalla det...