onsdag 22 december 2010

Nån slags utbrott...


Nu kan jag visa den här layouten som jag gjorde för ett tag sedan till pyssel.nets cybercrop. Den...eh...ja. Äh. Det är sådär det är helt enkelt.




tisdag 14 december 2010

Hur vet du att du är en äkta scrappare?


Förutom det gamla vanliga att du samlar på gammal wellpapp, band ur kläder och kommenterar allt som händer med "det HÄR måste jag göra en layout om!" kanske detta kan vara en hint. Du njuter av att äntligen kunna gå barfota igen efter en kall vinter. Du tar med dig kamera, bok och termos bort till sjön för att bara njuta bort en stund. Du sätter dig ner med benen i kors...

...börjar gapskratta...



Och tar en bild. Såklart.

fredag 10 december 2010

L ♥ S


Egentligen ville jag inte blogga det här förrän jag lyckats ta en bättre bild. Men, vad tusan, det skiter jag i. Jag vill visa nu. Jag är så kär i layouten med alla färgerna. Tänk att man kan använda usla jävla bilder och ändå få gladlayouter. Yay.



En snabbis.


Jag fick lite bråttom framåt slutet på den där Kortmakarmaran men det är så sjukt tråkigt att sluta pyssla. En till hinner jag, tänkte jag. Och det gjorde jag. En snabb en.



Blommorna på LOn var en del av det pris jag vann på föregående layout. Perfekt utvalt för kräsna mig. Direktanvändning, såklart. Och stämpeln är MIN design. MIN! Ha!

torsdag 9 december 2010

Vi vinn!


För ett par veckor sedan var jag på träff hos Kortmakaren. Trevligt som alltid. Fina människor, gott kaffe, pizzalunch och litelite shopping. Och utmaningar.

Av naturliga skäl var de flesta utmaningarna på jultema och eftersom det enda juliga jag gör är typ 30 likadana julkort funkade de inte riktigt för mig. Men jag gjorde två. Och vann med en. Det kändes lite som doping att jag fick lov att göra en sådan utmaning (Använd spray och masker.) men ändå. Tjoho!



Förutom Elins ljuvliga Memoriesspray och primamask använde jag washitape,
bokstavsstenciler från Delta, Transformersairbrushen, bling från Michaels,
Amazing Glaze och en teknik jag lärde mig av fina Erica i höstas. Den är svår att
skönja på bilden men jag har använt två likadana foton, ett svartvitt och ett i färg,
som jag rivit i och monterat ihop. På färgbildsstripen har jag dessutom lagt ett lager
glaze för att få känslan av vatten.